Aidventure

Aidventure

Professional healthcare in remote settingsOrosanmälan.se är en ideell förening vars främsta mål är att barn som far illa ska få hjälp så fort som möjligt. Föreningen driver hemsidan www.orosanmälan.se som tillhandahåller en nationellt standardiserad orosanmälningsblankett och en databas över Sveriges alla socialtjänstkontor och socialjourer. Båda de första i sitt slag i Sverige.

I November 2013 nominerades orosanmälan.se av Computer Sweden och Dagens Medicin för IT i vården-pris. 2014 nominerades orosanmälan.se i Guldskalpellen, Dagens Medicins pris till årets förnyare inom vården. 2015 bildades den ideella föreningen Orosanmälan.se. I maj 2016 hade Orosanmälan.se mer än 30000 unika besökare under ett år. Orosanmälan används på utbildningar i Stockholm (KI) och Göteborg (Sahlgrenska), hemsidan används som rutin på allt från kommuner, vårdavdelningar till skolor. 

Hemsidan och den ideella föreningen grundades av Axel Moberg och Aidventure. Båda drivs nu via den ideella föreningen Orosanmälan.se med Axel Moberg som ordförande.

www.OROSANMÄLAN.SE